deBunGust este o afacere de familie din Brașov. Credem în importanța lucrurilor bine făcute și în onorarea cuvântului dat. 
Iar pentru asta, investim pasiune și efort. Zi de zi.


Produsele Bath of Aphrodite sunt de origine mediteraneană. Pe lângă uleiul de măsline extravirgin cipriot de cea mai bună calitate, avem alte 3 ingrediente importante:


1.    Laptele de măgăriță: fiind cel mai apropiat de cel matern, are în componentă toți nutrienții esențiali dezvoltării bebelușilor. Este bogat în Omega 3 și Omega 6 (care cresc elasticitatea pielii), în Calciu, în minerale, oligoelemente și imunoglobulină. Conține cantități ideale de vitamina A, B2, C și E care oferă pielii abilități anti-îmbătrânire.


2.    Extract de sol vulcanic: lava răcită este bogată în Cupru (care redă pielii elasticitatea și fermitatea), Magneziu (care stimulează creșterea colagenului în celulele pielii) și Zinc (necesar pentru crearea de proteine și colagen). Proprietățile benefice ale ingredientelor solului vulcanic detoxifiază celulele și le prelungește viața.


3.    Ulei de argan: Se obține din presarea semințelor arborelui de argan și conține o cantitate impresionantă de Vitamina A, Vitamina E (este uleiul vegetal cel mai bogat în Vitamina E) și Vitamina F, acizi grași esențiali, carotene, grăsimi polinesaturate, fenoli, triterpeni și agenți antiinflamatori. Uleiul de argan hidratează, revitalizează și protejează părul care suferă când folosim geluri, fixative, coloranți, dar și de la clorul din piscine și poluarea mediului. Este ideal pentru tratarea vârfurilor despicate și pentru protecția părului de razele solare dăunătoare. Când este utilizat frecvent, întărește în mod eficient rădăcinile părului și previne căderea părului.


Pe baza acestor ingrediente sunt dezvoltate produse pentru păr, corp, mâini și piele.


Folosind cosmetice naturale care nu conțin parabeni, putem spune că ne întoarcem la origini, trăind în armonie cu natura și implicit cu corpul nostru.


Spune-ne care gamă iți place mai mult, iar noi o să-ți trimitem câte o mică surpriză la (fiecare) următoarea comandă.

deBunGust iți propune să te răsfeți, să te simți bine în pielea ta, …. să-ți vină să te iei în brațe (așa ne-a scris o clientă, nu demult)


Te așteptăm cu drag, suntem la câteva click-uri distanță :)