Filtrează produsele
  •    Ingrijire specifica  
  •    Tip  
Preţ

Pentru îngrijirea părului, am ales pentru tine produse cu câteva ingrediente aparte:

Cele cu lapte de măgăriță, care prin conținutul de proteine și vitamine ajută la hrănirea părului din rădăcini până la vârfuri, face rădăcinile părului mai puternice în timp ce stimulează creșterea părului.

Cele cu ulei de argan, oferă rezistență, volum, elasticitate și strălucire. Hrănește bulbii de păr, creează strălucirea cuticulei părului și conferă părului finețe mătăsoasă.

Cele cu cenușă vulcanică sunt, pentru părul ud, un tratament hrănitor și ajutor pentru coafare iar pentru părul uscat acționează oferind catifelare și strălucire. Folosite la plajă, protejează părul de pierderea umezelii, lăsându-l bine hrănit si mătăsos.

Încearcă-le pe rând, pe îndelete, urmărește în timp care ți se potrivesc cel mai bine și scrie-ne despre ele, despre efectele pe care le observi. Poți fi de ajutor pentru alții iar noi îți trimitem câte un mic cadou la fiecare livrare ulterioară.

Unt Shea, Lapte de Măgăriță, Cenușă Vulcanică, Ulei de Argan

Acestea sunt numai câteva dintre ingredientele naturale conținute de produsele din sortimentul deBunGust. Încearcă-le pe rând, pe îndelete, urmărește în timp care ți se potrivesc cel mai bine și scrie-ne despre ele, despre efectele pe care le observi. Poți fi de ajutor pentru alți cumpărători iar noi îți trimitem câte un mic cadou la fiecare livrare ulterioară.