Filtrează produsele
  •    Tip  
  •    Ingrijire specifica  
Preţ

Pentru îngrijirea tenului, am ales pentru tine produse cu câteva ingrediente aparte:

Cele cu lapte de măgăriță, care asigură o hidratare intensă, reduce aspectul liniilor fine și ridurilor, stimulează pielea asigurându-i strălucire, fermitate și rezistență. Imbunătățește textura, tonusul și readuce tinerețea pielii.

Cele cu cenușă vulcanică reduc șansele dezvoltării microbilor, păstrând pielea sănătoasă și radiantă. Cenușa vulcanică ajută la tratarea porilor deschiși de pe piele și micșorează porii de dimensiuni mari. Previne înfundarea porilor împiedicând efectul factorilor nocivi din aer. Reduce riscul de puncte negre și erupții pe piele.

Încearcă-le pe rând, pe îndelete, urmărește în timp care ți se potrivesc cel mai bine și scrie-ne despre ele, despre efectele pe care le observi. Poți fi de ajutor pentru alți cumpărători iar noi îți trimitem câte un mic cadou la fiecare livrare ulterioară.

Unt Shea, Lapte de Măgăriță, Cenușă Vulcanică, Ulei de Argan

Acestea sunt numai câteva dintre ingredientele naturale conținute de produsele din sortimentul deBunGust. Încearcă-le pe rând, pe îndelete, urmărește în timp care ți se potrivesc cel mai bine și scrie-ne despre ele, despre efectele pe care le observi. Poți fi de ajutor pentru alți cumpărători iar noi îți trimitem câte un mic cadou la fiecare livrare ulterioară.