Termeni si conditii

 

Prezentul magazin online deBunGust.ro cuprinde informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul deBunGust.ro, proprietatea entitatii F8 /452/09042013, CUI: 31481478. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si deBunGust.ro se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email contact@debungust.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre deBunGust.ro, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.


Definitii ale prezentului document:

deBunGust.ro accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul deBunGust.ro;

VANZATOR: deBunGust.ro. cu sediul in municipiul Brasov, Str. Molidului 19, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F8 /452/09042013, CUI: 31481478, nr. telefon: 0723 654 020, denumita in continuare deBunGust.ro.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual deBunGust.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand deBunGust.ro care se afla la adresa deBunGust.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre deBunGust.ro.

In magazinul virtual deBunGust.ro sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din depozitele deBunGust.ro. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme ce compun site-ul deBunGust.ro.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual deBunGust.ro.

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual deBunGust.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate printr-un email de confirmare.

 


Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic (Luni-Vineri) in intervalul 8:00-16:00.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul/revanzatorul intr-un contract.

Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre deBunGust.ro, in calitate de vanzator si un consumator/revanzator - cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre deBunGust.ro, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul virtual.

Momentul incheierii contractului cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.


Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.
Continutul publicat in magazinul virtual deBunGust.ro are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de deBunGust.ro ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

deBunGust.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar deBunGust.ro ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

 

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.


Promotiile sunt valabile:

• pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;

• in limitele stocurilor disponibile;


Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din magazinele virtuale deBunGust.ro aferent unui oras pot fi diferite.

Preturile produselor din magazinele fizice deBunGust.ro pot fi diferite fata de cele din magazinul online deBunGust.ro.

deBunGust.ro nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

deBunGust.ro isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.